ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ

Θαύμα Είναι…….

Θαύμα είναι:  Όταν γελάς με τη ψυχή σου και δε σε νοιάζει ποιος ακούει. Όταν ξαφνικά πιστεύεις στο Θεό. Όταν ανακαλύπτεις ο,τι δεν έφταιξες για όσα νόμιζες αλλά πως ΕΦΤΑΙΞΕΣ για άλλα που δεν ήξερες. Όταν ένα παιδί νιώθει δυνατό όντας ΕΥΑΛΩΤΟ.

Όταν ένας ενήλικας σκέφτεται σαν ενήλικας μα νιώθει σαν παιδί. Όταν είσαι ερωτευμένος με τη γυναίκα σου μετά από 22 χρόνια γάμου. Όταν συγχωρείς τον εαυτό σου για κάτι που έκανες πριν 10 χρόνια. Όταν δεν φοβάσαι το θάνατο γιατί πλέον δεν φοβάσαι τη ζωή.

Όταν όλος σου ο πόνος έχει γίνει ώση για αγάπη κι όχι παραίτηση. Όταν μπορείς να μείνεις σιωπηλός σε πλήθος που λέει βλακείες. Όταν ένα παιδί με αυτισμό σου μιλάει για πρώτη φορά κοιτάζοντάς σε στα μάτια. Όταν έχεις θάρρος να μεθύσεις και να σε δουν να κλαις. Όταν προσεύχεσαι για ανθρώπους που σε πλήγωσαν.

Όταν ανοίγεις την πόρτα και σε αγκαλιάζουν τα παιδιά σου. Όταν πονάς γιατί έγινε είδος προς εξαφάνιση κι αυτό, αρρωστήσαμε με την αναλγησία. Όταν αντιστέκεσαι στην άδοξη ενοχή και παραδίνεσαι στην ένδοξη ευθύνη. Θαύμα είναι να ζεις, άνδρας γυναίκα, ο,τι κι αν είσαι.

Η ζωή δεν είναι ρόδινη. Είναι όμως αληθινή. Για όποιον ξέρει από θαύματα. Για τους υπόλοιπους…ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ…