ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ…

Συγχώρησε με παιδί μου που χώρισα, ξέρω είδες τους γονείς σου να ζουν χωριστά, μα δεν είχα άλλον τρόπο να βρω τον εαυτό μου για να είμαι ΑΥΤΟΣ μαζί σου. Συγχώρησε με παιδί μου που διάλεξα μια πιο δύσκολη ζωή χωρίς να σε ρωτήσω, δεν θα μπορούσα να σου διδάξω την ελευθερία αν η ίδια δεν πίστευα στην ίδια μέσα στη ψυχή μου.

Συγχώρησε με παιδί μου που πάντα θα μονολογείς «Οι γονείς μου χώρισαν», δεν θα λες πάντως ότι μίσησαν ο ένας τον άλλον μένοντας μαζί κι έτσι δεν θα μπερδέψεις την αγάπη με το ψέμα. Συγχώρησε με παιδί μου που θα ζεις δύο παράλληλες αλήθειες παρά μία ενωμένη ταυτόχρονα μα δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να ενώσουν τη ζωή τους κι ‘ εγώ δεν ήθελα να ρισκάρω να ζήσεις την αποτυχία μου σε τέτοιο βαθμό.

Συγχώρησε με παιδί μου που θα μεγαλώσεις πιο γρήγορα κι ίσως απότομα γιατί ξέρω πως θα χρειαστεί να μάθεις από νωρίς όσα έμαθα εγώ, όταν ήταν ήδη αργά μα πίστεψέ με θα στα εξηγήσω όσο καλύτερα μπορώ. Συγχώρησε με παιδί μου που θα με δεις αγχωμένη, μα ΔΕΝ είμαι δυστυχισμένη γιατί ζω από μόνη μου έτσι, ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ και δεν έφταιξες εσύ πουθενά.

Συγχώρησε με παιδί μου που δεν κατάφερα να σου δώσω το 1+1=1 από την αρχή, μα θα κάνω ο,τι μπορώ να το χτίσεις λίγο-λίγο ξανά μέσα σου μαζί μου. Συγχώρησε με για τις οικογενειακές στιγμές που δεν έζησες μα να ξέρεις…Η οικογένεια δεν διασπάται ποτέ όσοι κι αν χωρίσουν. Θα χρειαστεί να απομυθοποιήσεις πρόωρα τους γονείς σου μα την αγάπη ποτέ. Είναι η μόνη που δεν είναι μύθος.

Συγχώρεσε με παιδί μου που χώρισα… Με αγάπη…