ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΜΕΑ – Μάγκες….

ΑΜΕΑ Μάγκες, η αναπηρία δεν είναι αυτή που νομίζετε! Η αναπηρια είναι αλλού! Τρέχει σαν ζεστό και βρώμικο πύον μέσα στις φλέβες ανθρώπων που δεν αγάπησαν και ούτε πρόκειται ποτέ! Η αναπηρία είναι σε εκείνους που ενώ τους έδωσε απλόχερα η ζωή όσα εργαλεία χρειάζονταν για να γίνουν άνθρωποι, εκείνοι ξόδεψαν χρόνο, σκόρπισαν τον εαυτό τους και στο τέλος πέταξαν άλλα πρόσωπα στα σκουπίδια.

Ανάπηρος είναι εκείνος που βάζει το αυτοκίνητό του σε θέση αναπήρων ενώ είναι σωματικά άρτιος. Σε αυτόν να βάλετε αμαξίδιο αλλά να μην γιορτάζει κάθε 3 Δεκεμβρίου γιατί σήμερα γιορτάζουν οι ήρωες, όχι οι ανόητοι, οι αγνώμονες και οι απαίδευτοι. Να γράψετε στα ψυχιατρικά εγχειρίδια πως ανάπηρος είναι αυτός που έχασε επαφή με όσα έχουν νόημα, όσα συνδέουν τις ψυχές με τις αλήθειες και όσα κόβουν βίαια τους γόρδιους δεσμούς που πλέκει η πλάνη του ψεύδους. Να βάλετε ταμπέλα ΑΜΕΑ στα αυτοκίνητα αυτών που καπνίζουν μέσα του χωρίς να τους νοιάζουν οι πνεύμονες των παιδιών τους. Να βάλετε ΑΜΕΑ σε κάθε σπιτικό που οι γονείς ήταν ανίκανοι να ζητήσουν συγγνώμη από τα παιδιά τους για τα λάθη τους, ή εκεί που τα παιδιά έγιναν καλύτερα από τους γονείς τους παρόλο που οι δεύτεροι έζησαν στο κουκλόσπιτο της barbie του ατσαλάκωτου εαυτού τους.

Τα παιδιά ΔΕΝ μεγαλώνουν άρτια χωρίς να χύσεις αίμα αυτογνωσίας και εξομολόγησης στον καθρέπτη. Να βάλετε ταμπέλα ΑΜΕΑ στους ηλίθιους που νομίζουν πως ένα παιδί, εάν είναι άριστος μαθητής, όλα συγχωρούνται στη συμπεριφορά του, αυτοί οι ΑΜΕΑ κατασκευάζουν τέρατα ταριχευμένης ζωής που στο τέλος ούτε νεκροταφεία θα είναι αρκετά για να θρηνήσεις τις απώλειες.

Να βάλετε ΑΜΕΑ εκεί που κάποιος ζει ανυποψίαστος για την κακία, την κενότητα και την ΤΡΕΛΑ του κόσμου προσπαθώντας να του μοιάσει ή να σπρώξει τα παιδιά του να το κάνουν αρκεί να βγει γνωστός ή πλούσιος. Να βάλετε ΑΜΕΑ έξω απο κάθε σχολείο που οι δάσκαλοι είδαν τη διδασκαλία σαν δουλειά και όχι σαν αμοιβαία ευεργεσία μαθητείας γιατί όποιος έχει την τιμή να μπορεί να διδάσκει οτιδήποτε, σημαίνει πως του εμπιστεύτηκαν τους αγνούς, τους αδαείς και τους νεότερους. Να βάλετε ΑΜΕΑ εκεί που η αγάπη και η αλήθεια απαξιώνονται, παραχαράζονται και στο τέλος βρωμάει ο τόπος!

Σήμερα γιορτάζουν οι ήρωες, όχι οι ΑΜΕΑ. Να γραφτεί στα πρακτικά κε πρόεδρε.