ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ

Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ…..

Avatar
Written by admin

Η ζωή μετά για ποιον; Για εσένα; Εσύ πήγες με τους Αγγέλους. Εσύ βρήκες την ηρεμία και τη γαλήνη, βρήκες πολλά οικεία χέρια να σε αγκαλιάσουν. Πήγες να βρεις παππούδες και γιαγιάδες, θείες και θείους αγαπημένους. Αγαπημένους που χάθηκαν και δεν τους βρήκαμε ποτέ.

Θα τραγουδάς για αυτούς τώρα……

Αυτοί όμως που έμειναν πίσω; Τι ζωή θα έχουν μετά; Με ποιον θα γελούν, θα θυμώνουν, θα παίζουν τάβλι, θα ανάβουν τα κάρβουνα όπως γινόταν με σένα; Πως θα κυλά πιο  ευχάριστα η καθημερινότητα γι αυτούς που είσασταν όλη μέρα μαζί;

Η ζωή μετά από σένα θα συνεχίσει να κυλά με μέρες, ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα, αλλά για κάποιους δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια. Για τους περισσότερους ο χρόνος είναι γιατρειά, αλλά για κάποιους ο πόνος στη ψυχή δεν θα φύγει, μέχρι να έλθουν να σε βρουν. Πάντα θα λείπει ένα κομμάτι ζωής.

Αφήνεις πίσω σου μητέρα, πατέρα, αδελφούς, αδελφή, αδελφοτέκνα, μια γυναίκα που σε αγάπησε πολύ κι αυτή και το παιδί της. Αφήνεις πολλούς φίλους αγαπημένους, παλιούς και νέους συνεργάτες να θυμούνται ένα χαμογελαστό, κεφάτο, δοτικό άνθρωπο. Όλοι έχουν από ένα καλό λόγο να πουν για σένα.

Κατά την κόρη μου, θα σε έχουμε πάντα σε ένα κομματάκι στην καρδιά μας και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Γ.Γ.