Η Ιστορία μας

Ο ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ …..

Written by admin

Περιγραφή των γκολ με το Γιώργο Χελάκη
———–
0-1 μπροστά ο ΑΠΟΛΛΩΝ ..με τον Μάγκλιτσα..τρελός σκόρερ …καζάνι που βράζει το ΓΣΠ….λες και είναι ο ΑΠΟΕΛ που σκόραρε…… να και το αεράκι …λέτε?….επαναλαμβάνω λέτε?…ας απαντήσουν οι Δανοί , οι Ρουμάνοι οι Ρώσοι οι Γάλλοι ….όλα τα Ηνωμένα Έθνη μαζί …..πέρασαν από το κολαστήριο της πρωτεύουσας ……Ντελατόρε ..των “πορτοκαλί” τ αμόρε….ψάχνει μπαλιά….του φωνάζει ο Ιγκορ … τον βλέπει …κάτι μυρίζει …..να η σέντρα ..συστημένη ……με γραμματόσημο…..πληρωμένο..κατεβάζει ο Ντε Καμάργκο λες και είναι σε προπόνηση με ένα μικρό παιδάκι ……βασανίζει τον αμυντικό …του έχει προκαλέσει ζημιά ….να μια προσποίηση …..ακόμα μια ..τι κάνεις εν Χριστό αδερφέ ….? βλέπει την εστία ..θα κάνει το σουτ ….

ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΒΑΛΕ……ΔΕΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΒΑΛΕ …ΣΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΜΠΡΟΥΝΟ ΦΑΕ ….ισοφαρίζει ο ΑΠΟΕΛ….1-1 Ο ΘΡΥΛΟΣ…..ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ…Παίρνει φωτιά το γήπεδο …γέροι, νέοι και παιδιά γίνονται ένα ….αυτός είναι απίστευτος κόσμος …..δεν υπάρχει αλλού …..οργανωθήκανε όλοι μαζί και φορέσαν όλοι μπουφάν πορτοκαλί …αυτό λέει η ιστορία …αποσβολωμένη η “Βόρεια” παρακολουθεί…άλλωστε της έγινε συνήθειο …απ’ την πρώην μεγάλη και νυν ,την Ομόνοια την Χρωστούσα μεγάλη χάρη της ….
—————————————————————————–
Ενσούε …..έκαναν το άσμα του Ενρίκε Ινγκλέσιας σύνθημα για τον παιχταρά…πάνω από 1 δις σε προβολές …Ενσούε με λα ράδιο… στιχουργοί οι πορτοκαλί…να η μεγάλη μπαλιά στον Ντελατόρε…θα κατεβάσει …σαν Ντε Καμαργκο ο άτιμος ..μπαίνει στην περιοχή …απροσκάλεστος …. ξεδιάντροπος και χυδαίος ….ψάχνει τον εκτελεστή ….τον Φυγοφονιά…τον βρίσκει καιιιιιιιιιι….ΝΑ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ …ΜΠΡΟΥΝΟ ΦΑΕ …..2-1 Ο ΑΠΟΕΛ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ….ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΣΠ ??????? ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ….???????? ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ …ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΓΣΠ…ΣΤΑΖΕΙ ΛΑΒΑ …ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ …Κανένας δεν περισσεύει …ο ΑΠΟΕΛ κομμάτι του Ελληνισμού …κομμάτι της Ελληνικής Κύπρου …ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ……ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ….

Να κι η αφιέρωση στ’ αδέλφια …ψηλά ….δίπλα στο Θεό……να κι οι άγγελοι δίπλα τους …τους κόλλησαν κι αυτούς …τραγουδάνε μαζί τους…μκρόφωνο στους 15000 ΕΛΛΗΝΕΣ…ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ…..ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ , ΓΙΑ Τ’ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΡΥΛΟ ΟΛΕΟΛΕΕΕΕΕΕ ΘΡΥΛΟ ΟΛΕΟΛΕΟΟΟΟΟΟ……Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ….μόνο εδώ …όλοι οργανωμένοι σήμερα …κανένας δεν περισσεύει …ο ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΥΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ….ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…Μην τους προσβάλεις…θα το πληρώσεις ….αυτός είναι ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσία …..όλα ξεκίνησαν σ’ ένα ζαχαροπλαστείο…….μια γλυκιά δημιουργία που γλυκαίνει χρόνο με το χρόνο ….χορεύει η Νότια …τρελά παιδιά …μην τα παρεξηγάτε ….κάποτε είσασταν όλοι έτσι …ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ ΓΙΝΑΤΕ ΞΑΝΑ

..ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ …Ο ΑΠΟΕΛ δυο παιχνίδια μακριά από το 6ο συνεχόμενο…παραλήρημα στο ΓΣΠ…βουβαμάρα στη “Βόρεια” ……συνηθισμένα τα βουνά απ τα χιόνια ….όλοι γίνονται ένα ……ραντεβού στο Τσίρειο (στάδιο)..με ΑΕΛ ….ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΕΛ ………ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ