Ταξίδι

Παράξενα Φαινόμενα στο Ξενοδοχείο Stanley στο Κολοράντο των Η.Π.Α.

Avatar
Written by admin

Το ξενοδοχείο Stanley βρίσκεται στο Estes Park στο Κολοράντο και  είναι φημισμένο για τα “ενεργά” παραφυσικά φαινόμενα του.  Το εκατό και πλέον χρόνων ξενοδοχείο βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Rocky Mountain και κτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1900 από τον  FO Stanley.

Φιλοξένησε πολλούς “διάσημους” επισκέπτες όπως τον Θεόδωρο Ρούσβελτ , τον αυτοκράτορα και αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας και πολλές άλλες διασημότητες του Χόλιγουντ.Αποτέλεσμα εικόνας για Ξενοδοχείο Stanley φωτο

Πέραν όμως από αυτούς, λέγεται ότι το ξενοδοχείο φιλοξενεί και πολλούς άλλους «επισκέπτες» , όπως τον ίδιο τον FO Stanley, ο οποίος εμφανίζεται πιο συχνά στο λόμπι και στο δωμάτιο μπιλιάρδου, το οποίο ήταν το αγαπημένο του δωμάτιο όταν ακόμα ζούσε.Σχετική εικόνα

Οι μπάρμαν του ξενοδοχείου αναφέρουν ότι είδαν τον F.O. να περπατά μέσα στο μπαρ, ενώ την αίθουσα πιάνου του ξενοδοχείου στοιχειώνει η σύζυγος του Flora Stanley. Υπάλληλοι και επισκέπτες ανάφεραν ότι ακούν μουσική, ενώ βλέπουν τα πλήκτρα του πιάνου να κινούνται.

Κάποια  όμως από τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι ιδιαίτερα αγαπητά στους παράξενους επισκέπτες, όπως το δωμάτιο 407, που συχνά επισκέπτεται ο Λόρδος Dunraven, ο οποίος κατείχε τη γη πριν από τον FO Stanley.  Στο Λόρδο Dunraven αρέσει να στέκεται στη γωνία του δωματίου και να αναβοσβήνει τα φώτα. Όταν οι επισκέπτες του, γνωρίζοντας ότι ήταν αυτός του ζήτησαν να σταματήσει να αναβοσβήνει τα φώτα και πως θα έμεναν μόνο δύο μέρες, το φως σταμάτησε να αναβοσβήνει.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ξενοδοχείο Stanley φωτο

Σε άλλες περιπτώσεις, αναφέρθηκε ότι ένα πρόσωπο εμφανίζεται να κοιτάζει έξω από το παράθυρο του δωματίου 407, χωρίς να υπάρχει κράτηση γι αυτό από κανένα επισκέπτη.

Στο δωμάτιο 418 ακούγονται περίεργοι ήχοι από παιδιά, ενώ ένα ζευγάρι παραπονέθηκε, ότι δεν μπόρεσε να κοιμηθεί όλη νύκτα, αφού παιδιά έτρεχαν πάνω κάτω στο διάδρομο. Ωστόσο δεν υπήρχαν παιδιά στο ξενοδοχείο εκείνη τη μέρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ξενοδοχείο Stanley φωτο

Πολλοί αναφέρουν ότι στα δωμάτια 217 και 401, εμφανίζεται ένα μικρό παιδί, ενώ άλλοι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο ανάφεραν βήματα και εμφανίσεις του σε όλο το ξενοδοχείο.

Το Stanley Hotel, το οποίο βρίσκεται καταγραμμένο στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων, είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και προσφέρει, μεταξύ άλλων ιστορικές και παραφυσικές περιηγήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες:

Το Stanley Hotel

333 Wonderview Avenue, Estes Park,

Κολοράντο 80517

800-976-1377