Κοινωνικά

ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ

  1. Ζήτα από τον εαυτό σου λόγο να το κάνεις. Αν δεν απαντήσει μείνε ξαπλωμένος. Αν δε ξέρεις γιατί ξυπνάς θα μείνεις υπνωτισμένος στον ξύπνιο σου ούτως ή άλλως.
  2. Μην κοιτάξεις το κινητό πριν πεις καλημέρα σε άνθρωπο εκτός εάν πρέπει να πάρεις τηλέφωνο για να πεις καλημέρα. Αν κάνεις τη συσκευή σου άνθρωπο τότε τους ανθρώπους θα τους μπερδέψεις με συσκευές.
  3. Πιες ένα ποτήρι νερό, δώσε το πιο ευεργετικό καλωσόρισμα στο σώμα που τόσο θα χρειαστείς όλη μέρα.
  4. Κοίτα τον καθρέπτη και μείνε λίγο εκεί κοκαλωμένος. Αναρωτήσου αν είσαι όντως εσύ ή αν ζεις τη ζωή κάποιου άλλου. Θα σε βοηθήσει το ανάστατο μαλλί και η τσίμπλα στο μάτι, δεν θα έχεις ενεργοποιήσει τις άμυνες ακόμη, αυτές είναι συμπλεγματικό λογισμικό, δε φορτώνονται πρώτες. 5.
  5. Αν θυμάσαι το όνειρο, κατάγραψέ το πριν το ξεχάσεις, είναι πολύτιμη πληροφόρηση για όσα συμβαίνουν μέσα σου χωρίς να το ξέρεις. Μην ανοίξεις ονειροκρίτες, ο κάθε άνθρωπος βλέπει τα δικά του άπλυτα στον ύπνο του, κανένα λερωμένο ρούχο δεν είναι ίδιο με άλλο ποτέ. 6.
  6. Αν κοιμάσαι μόνος, αγκάλιασε το μαξιλάρι πριν σηκωθείς, δώσε αίσθηση στο σώμα και τη ψυχή με άγγιγμα, ξύπνα τις αισθήσεις. Αν κοιμάσαι με κάποιον, δώσε του μία αγκαλιά, θα τη φοράτε και οι δυο σαν στολίδι όλη μέρα. 7.
  7. Δες αν το μέρος που κοιμάσαι σε εκφράζει, σε χωράει, σε χαλαρώνει και σου θυμίζει όσα θέλεις να είσαι. Αν όχι, τότε κάνε κάτι να το αλλάξεις. Ο ύπνος έχει ύπουλη δύναμη και παρουσία, είναι καθαρκτικό και φαγητό ταυτόχρονα. Είναι μεταβολισμός. 8.
  8. Δες αν ξυπνάς κουρασμένος. Αν νιώθεις χειρότερα από όταν κοιμήθηκες τότε ή δεν κουράζεσαι αρκετά ή εξουθενώνεις τη ψυχή σου όσο είσαι ξυπνητός. Ψάξε ισορροπία, σώμα, νους και ψυχή είναι τρίγωνο ισοσκελές που δε γνωρίζει ανισότητες, αλλιώς καταρρέει. 9.
  9. Πες ευχαριστώ που άνοιξες τα μάτια σου, μία μέρα δεν θα το κάνεις. 10.
  10. Να έχεις ξυπνητήρι την επιθυμία να ζήσεις άλλη μία μέρα με βίωμα αναπνοής και σύνδεσης, όχι ψυχαναγκασμό και ανάγκη να αποδείξεις ποιος είσαι γιατί στο πρώτο ζεις και στον ύπνο σου ενώ στο δεύτερο κοιμάσαι στον ξύπνιο.